RETURNERING:

Når du skal returnere, har du mulighed for at købe en GLS returlabel via vores returportal.

Ved benyttelse af vores returlabel, er dit tøj forsikret ved returnering igennem vores fragt aftale. Benyttelse af returlabel koster 59 DKK, og vil blive fratrukket dit tilgodehavende, når vi behandler din returnering.

Når du bestiller en returlabel vil du umiddelbart efter modtage en QR-kode på mail og sms. Denne medbringes til pakkeshoppen, hvor de printer din returlabel. Husk at få kvittering på indlevering af pakken - det er dit bevis for at pakken er overdraget til GLS, 
hvis nu pakken skulle forsvinde undervejs.

BESTIL RETURLABEL HER: 
https://www.gls-returns.com/#/m/onlinemode

Hvis du ønsker at returnere en vare, har du 14 dages fuld returret. Dvs. at du skal sørge for at sende din vare til os, således at vi har denne retur på vores lager senest 14 dage efter, at du har modtaget din pakke. (Du kan læse yderligere information om returret i vores handelsbetingelser)

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og at tøjet returneres i ny og ren stand med intakt emballage.
Pak varen, som du gerne selv vil modtage den - læg det pænt sammen, så det ikke bliver helt krøllet, og sørg for at der ikke er dyrehår o.lign på tøjet.
Så risikerer du ikke, at vi afviser returneringen

HUSK! Benyttelse af returlabel koster 59 DKK, og vil blive fratrukket dit tilgodehavende, når vi behandler din returnering.

Man må gerne benytte en anden metode til at sende retur til os - Ønsker du selv at købe returfragt via en anden fragtleverandør, skal du være obs på at ansvaret for pakken er dit, indtil vi har kvitteret for modtagelse på vores lager. Derudover skal du sikre dig, at pakken sendes direkte til vores lager, og at pakken bliver leveret i almindelig åbningstid på hverdage (08.00-16.00).

Vær obs på at vi IKKE afhenter pakker sendt til pakkeshop/posthuse ligesom vi afviser pakker sendt pr. efterkrav. 

Returadresse:

ACM Clothing ApS / Online-Mode
Unionsvej 10
4600 Køge

REKLAMATION:

Er der fejl på tøjet, eller er der fremsendt en forkert vare, bedes du kontakte os for en hurtig afklaring. Kontakt os via mail her:

Når vi modtager din henvendelse, tager vi stilling til, om vi ønsker varen retur eller om vi kan løse reklamationen på anden vis. Når du har hørt fra os, og evt skal returnere, skal du blot benytte den returseddel, som er medsendt i pakken, samt bestille GLS returlabel via linket til vores returportal.
Ved reklamation afholder vi udgiften til returnering, og der vil i så fald ikke blive fratrukket 59 DKK i dit tilgodehavende. 

Vi anbefaler, at du kontakter os inden afsendelse af en reklamation, og såfremt vi skal afholde udgifterne i forbindelse med retureringen, skal vores returlabel benyttes. Husk også at få en kvittering for afsendelse, som er dit bevis på at pakken er indleveret.  

Giv os besked på info@online-mode.dk eller på tlf. 7174 5959 ved reklamation eller forkerte varer INDEN du sender retur til os. 

 

Bemærk! Varer der returneres, skal fremstå i ny og ren stand. 

Vi afviser returnering af varer, der

  • Har lugt af parfume, mad, røg, sved o.lign
  • ikke er rene f.eks med make-up rester, hår & dyrehår
  • mangler tags, mærker og ødelagte skoæsker
  • er brugt eller har taget skade på anden vis