Handelsvilkår

Ved handel på Online-Mode.dk accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler, at du læser alle betingelserne igennem, inden du handler hos Online-Mode.dk. På denne måde får du svar på al praktisk information, og det vil mindske eventuelle uoverensstemmelser.

Priser

Alle priser på websitet er angivet i DKK inkl. moms og andre afgifter. Priserne er eksklusive forsendelsesomkostninger, men udover forsendelsesomkostningerne påløber der ingen ekstra omkostninger.

Told & moms
Bestiller du fra et andet EU-land og fra Norge betales dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU (gælder ikke Norge), vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told, afgifter og moms i dit hjemland. Online-mode.dk kan ikke holdes til ansvar for påførte omkostninger, og det er alene købers ansvar at betale de påførte meromkostninger.
Vær opmærksom på, at varerne kan blive tilbageholdt i tolden, indtil alle omkostninger er betalt, hvilket vil kunne forsinke din pakke væsentlig.
Alle aftaler mellem kunden og Online-Mode.dk indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.

Sverige & Finland (EU):
Sverige 49 kr
Finland 230 kr
Tyskland 49 kr

Der betales dansk moms og afgifter.

Norge (Ikke EU): 
Norge 69 kr
Vi er en del af VOEC samarbejdet, som betyder at du, som modtager i Norge, betaler dansk moms, som vi afregner, og du vil derfor ikke opleve at der kommer yderligere told eller moms på din leverance. Du skal kun betale det beløb, som din ordre lyder på, incl porto, men du skal dog være opmærksom på at vores priser er i DKK, så der vil være kursdifference, når din betaling hos os, bliver hævet på din konto.
Vælger du ikke at hente din pakke, og pakken skal returneres til os, vil alle omkostninger til dette blive fratrukket i dit tilgodehavende!

Færøerne, Island & Grønland (Ikke EU):
Grønland, Færøerne og Island  -  Leveres med GLS skibspost  -  230 kr  

Der betales ikke dansk moms og afgifter, men varerne kan blive tillagt moms og told i dit hjemland, som det alene påhviler køber at betale.
Vælger du ikke at hente din pakke, og pakken skal returneres til os, vil alle omkostninger til dette blive fratrukket i dit tilgodehavende!

Der er ikke gratis forsendelse for fremsendelse af ombytningsvarer for internationale ordrer. Hvis du har brug for en anden størrelse, skal denne bestilles på ny via hjemmesiden.

Betaling
Vi tager imod følgende betalingsmetoder:
Dankort, VisaDankort, Mastercard, Maestro, Visa og VisaDebet
MobilePay
ViaBill - Køb nu og betal når du vil

Betalingen hæves først, når ordren er afsendt.

  • Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
    Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

    Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

    Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

     

Har du betalt med Mastercard og fået annulleret din ordre, så kan du læse mere på E-mærket hjemmeside om hvad du selv kan gøre for at få pengene frigivet:  E-mærket forbrugertips

 

Fragt & levering
Vi afsender ordrer på alle hverdage, og har du bestilt inden kl. 14.00, vil din ordre blive sendt samme dag. Bestillinger efter kl. 14.00 og i weekender/helligdage bliver afsendt på førstkomne hverdag.
Den normale leveringstid i Danmark er 1-2 hverdage fra afsendelse.
Alle varer på Online-Mode.dk er lagervarer, og leveres straks. Dog kan der være varer til forudbestilling, som først kan leveres senere. Disse varer vil være mærket med Pre-order. Bestiller du andre varer sammen med en forudbestilling, vil hele ordren blive sendt samlet, når alle varer er på lager.
Vi anbefaler derfor at forudbestillinger bestilles alene.

Al levering sker med GLS

GLS pakkeshop: 39 kr
GLS Privat: 49 kr  (Skal være en privatadresse)
GLS Erhverv: 49 kr (Skal være en erhvervsadresse)


Hvis du køber for mere end 599 kr er portoen gratis til GLS Pakkeshop. (Gælder kun i Danmark)

Levering udenfor Danmark

Sverige:  49 kr
Tyskland:  49 kr
Norge: 69 kr
Finland:  230 kr
Grønland, Færøerne og Island: 230 kr (Leveres med GLS skibspost)


Fortrydelsesret
Du har altid ret til at fortryde et køb, når du handler på Online-Mode.dk, og returrretten løber fra den dag, hvor du modtager varen.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@online-mode.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du er forpligtet til at sørge for returnering indenfor returretten, også selvom du nægter modtagelse eller ikke henter pakken.
Afhentes pakken ikke eller nægtes der modtagelse, vil vi opkræve 59 kr for returfragten.


Varens stand ved returnering
Når du fortryder et køb, får du købsbeløbet tilbage, medmindre der er tale om værdiforringelse, som du hæfter for. I så fald vil dette blive fratrukket købsbeløbet.
Du hæfter kun for værdiforringelse, såfremt varen er taget yderligere i brug end det der kræves for at fastslå varens brug og egenskaber. Det vil sige, at du kan prøve varen på samme måde, som du kan i en fysisk butik. Al brug herudover betyder, at varen anses for brugt, og du vil derfor kun modtage en del eller kun fragtomkostningerne tilbage. For at varen anses for ubrugt, skal varen returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Varer bedes returneret med intakte mærker, mærkater, poser og skoæsker. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og at tøjet returneres i ny og ren stand med intakt emballage.
Pak varen, som du gerne selv vil modtage den - læg det pænt sammen, så det ikke bliver helt krøllet, og sørg for at der ikke er dyrehår o.lign på tøjet.
Så risikerer du ikke, at vi afviser returneringen

Returnering
Når fortrydelsesretten benyttes, skal du selv afholde alle omkostninger, som er forbundet med returneringen, uanset om det er returnering eller ombytning, hvor du bestiller en ny i shoppen, og ansvaret for varen er dit, indtil vi har modtaget denne på vores adresse.
Online-Mode dækker ikke returportoen, når du skal sende din pakke retur. 

Når du skal returnere, har du mulighed for at købe en GLS returlabel via vores returportal.

Ved benyttelse af vores returlabel, er dit tøj forsikret ved returnering igennem vores fragt aftale. Benyttelse af returlabel koster 59 DKK, og vil blive fratrukket dit tilgodehavende, når vi behandler din returnering.

Når du bestiller en returlabel vil du umiddelbart efter modtage en QR-kode på mail og sms. Denne medbringes til pakkeshoppen, hvor de printer din returlabel. Husk at få kvittering på indlevering af pakken - det er dit bevis for at pakken er overdraget til GLS, 
hvis nu pakken skulle forsvinde undervejs.

I din pakke vil der være vedlagt faktura og returseddel. Retursedlen skal udfyldes og medsendes ved enhver form for returnering.

Ombytning
Ønsker du ombytning til en anden vare, farve eller størrelse, skal du lave en bestilling på almindelig vis i shoppen, og herefter kontakte os på mail på info@online-mode.dk. Når du skriver til os, skal du oplyse ordrenr på den nye ordre, som vedrører ombytningen, og du vil herefter få refunderet den porto, som du er blevet opkrævet ved nybestillingen, således at du ikke betaler porto for ombytningen. OBS! Der er ikke gratis forsendelse for fremsendelse af ombytningsvarer for internationale ordrer.

NB! Der skal altid vedlægges ordre eller faktura nr. i returpakkerne. Pakker modtaget, uden fyldestgørende information, kan desværre ikke behandles.

Returvarer sendes til:
ACM Clothing ApS / ONLINE-MODE
Unionsvej 10
4600 Køge

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Benytter du vores returlabel fratrækkes 59 kr fra dit tilgodehavende.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, og vores behandlingstid på returpakker er op til 7 hverdage fra vi modtager pakken på vores lager.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, det gælder dog ikke, hvis der kun er dele af din ordre, der returneres eller ved ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.
Tilbagebetaling sker til det betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre vi har aftalt andet.

NB! Vi modtager ikke pakker, som er sendt pr. efterkrav eller som er sendt til pakkeshop/posthus!


Reklamationsret
Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven på 24 måneder, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, groft misbrug fra købers side og almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Online-Mode.dk inden for rimelig tid, dog senest 2 måneder efter at fejlen er konstateret. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller du kan, efter aftale, få nedslag i prisen eller fuld tilbagebetaling af varens pris, afhængig af fejlens omfang.

I forbindelse med reklamationssager afholder Online-Mode returneringsomkostninger i rimeligt omfang, dog betinget af at reklamationen er rettidig berettiget.


Skulle der beklageligvis være en fejl på din vare, bedes du kontakte os på mail straks efter, at fejlen er konstateret. I mailen bedes du sørge for at angive ordrenummer, varenavn og beskrive fejlen, og medsend gerne billede af fejlen. Herefter modtager du svar fra os indenfor 24 timer på hverdage. 

Varer med reklamation sendes til:
ACM Clothing ApS / ONLINE-MODE
Unionsvej 10
4600 Køge

Når vi har modtaget din vare, kontakter vi dig straks for at aftale, hvordan vi håndterer sagen videre. 

Enhver tvist mellem Online-mode og kunde er underlagt dansk lov.

Forbehold
Vi tager forbehold for force majeure.

COPYRIGHT
Indholdet på websitet Online-Mode.dk, herunder tekster, design, billeder m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Kopiering eller anden udnyttelse af indholdet på websitet Online-Mode.dk må kun ske efter skriftlig tilladelse fra ledelsen af Online-Mode.dk. Uautoriseret brug af indholdet på websitet Online-Mode.dk vil føre til retsforfølgelse.

 

© Copyright Online-Mode.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos ACM Clothing ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på https://online-mode.dk er Carina Andersen. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@online-mode.dk  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Online-mode.dk

Unionsvej 10

4600 Køge

 

Email: info@online-mode.dk
 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    
Modtaget den: _______________________________

 

Kunde navn: ______________________________________________________________________

 

Kunde adresse:  ___________________________________________________________________

 

Kunde underskrift: _________________________________________     
Dato: _________________

Du har også modtaget en returseddel i din pakke sammen med din faktura

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23.01.2024