Konkurrencer hos Online-Mode.dk 🏆

Vi vil så gerne forkæle alle vores loyale og skønne følgere!
Derfor afholder vi ofte lækre giveaways og konkurrencer på vores kanaler på sociale medier.

Når du deltager i en konkurrence på en af vores kanaler, er din deltagelse kun gyldig, såfremt betingelserne for konkurrencen er opfyldt. 

Det er ikke muligt at skifte farve/variant/str, når vinderen er udtrukket. Dvs at hvis du har deltaget i en konkurrence, hvor man eksempelvis kan vælge en af to ting (modeller/farver), så kan dette valg ikke ændres efter konkurrencens udløb.

Vi sender præmierne gratis ud i Danmark. Hvis du skal have tilsendt præmien til et andet land end Danmark, skal du selv afholde fragt og selv betale evt. told/skat.

Hvis du skal have ombyttet din præmie til en anden størrelse, skal du selv afholde udgiften til returporto, og ombytning kan kun ske, hvis vi har den ønskede størrelse på lager.

Præmierne kan ikke omveksles til kontanter

Har du vundet en konkurrence? 🎁

Hvis du har været så heldig at vinde en af vores konkurrencer, har du 21 dage, efter offentliggørelsen, til at henvende dig til vores kundeservice. 

Når vi udtrækker en vinder, får denne direkte besked fra os. Vi svarer på kommentaren, som vinderen skrev ved deltagelsen, således at alle vindere får en notifikation. 

Alle konkurrencer løber ugen ud, medmindre andet står direkte beskrevet i konkurrenceopslaget, og alle vinderne offentliggøres på vores sociale medier i et samlet opslag hver tirsdag kl. 15.00. 

For at vi kan sende din præmie afsted til dig, skal vi bruge nedenstående oplysninger fra dig:

➡️ Fulde navn
➡️ Fulde Adresse
➡️ Mail
➡️ Mobil nummer

Dette er nødvendigt for at vi kan levere din præmie, og det skal du naturligvis være indforstået med, når du deltager i vores konkurrencer:

Vi håber, at du har lyst til at deltage ❤️