Leggins

Filtrering

Dine filtre:

  1. Str: 33 Fjern element
Pris
  1. 230,00 kr og derover
Farve
  1. Sort 1

1 Produkter

pr. side

Sorter stigende

1 Produkter

pr. side

Sorter stigende

Hos online-mode.dk finder du et bredt udvalg af leggins. Leggins kan idag anvendes på mange måder, og vi oplever ofte flere krav til farver og designs end for blot 5-10 år siden. Idag bliver man ikke kun mødt af traditionelle leggings og nylonstrømper, som bruges under kjoler og nederdele. Idag bruges leggings som erstatning for bukser, som et farverigt tvist under nederdelen eller som en ekstra detalje til kjolen. Du vil også finde større variationer i materialet, som de forskellige leggings er produceret i. 

Vi er glade for at kunne præsentere et bredt sortiment af leggins, og du kan shoppe leggings til alle anledninger. Til hverdagen kan vi anbefale vores B.young Rizetta Galon leggings, som er neutrale med et flot tvist af farver via de hvide og grønne striber der løber fra hoften til anklen. De lækre Rizetta leggings er lavet af 73% polyester og føles super behagelige at have på. 

Til arbejdet kan du gå efter de traditionelle Madonna tights, som er lavet i et let og kraftigt materiale med masser af stretch. Det giver en skøn komfort, og du kan bruge disse tights under både kjoler og nederdele. Leder du efter et par leggings som stjæler opmærksomheden, så prøv vores B.young Tippa leggings. De har en skøn grå farve med et ternet look, og kan let sættes sammen med en stilren og smuk top eller bluse. 

Skal du til fest så er vores Kaffe Ada coated jeggings det perfekte bud. Disse jeggings har et super moderne og flot mat læderlook. Buksen er lavet med elastik i livet og materialet indeholder meget stretch, så komforten er i top. Stretchen gør også, at du kan bruge buksen uanset pasform. Vores Kaffe Ada coated jeggins fås i flere farver og er perfekte til et stilrent og chikt festlook. 

Hos online-mode.dk bestræber vi os altid på at være førende indenfor modetøj. Vores items er nøje udvalgt med den seneste mode og vores kunders designønsker i tankerne. Derfor vil du altid kunne finde items med tvists fra den nyeste mode og de seneste tendenser, men også nogle skønne klassikere, som vi ved, vores kunder leder efter. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med idéer og ønsker til designs, som vi kan tage med, næste gang vi skal lede efter items til webshoppen. 

Hvis du leder efter et par leggins, som du ikke kan finde her på webshoppen, så kontakt os endelig. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe, og vi undersøger gerne, om vi kan bestille dine ønskede leggings hjem.