Flere visninger

RE:Designed Brook bag black

Hurtigt overblik

Top moderne og super flot taske fra RE:Designed med aftagelig og justérbar skulderrem. Tasken har et stort rum med to små lommer samt en lynlåslomme. Derudover er der to rum på fronten hvor tasken også er dekoreret med nitter. Tasker fra Re:Designed by Dixie er dansk designet tasker, sko og accessories i læder af høj kvalitet, nøje udvalgt for at sikre det bedste produkt. Materiale: 100% læder. Mål: H: 18,5 x B: 26 x D: 6 cm BG kvaliteten: Kvaliteten er luksuriøst læder fra et nøje udvalgt kvæg skind. For at holde skindets naturlige smukke udtryk er læderet garvet og vasket for at give det en blød overflade, hvorefter det til sidst bliver voksbehandlet. Voksbehandlingen sker i hånden for hver enkel taske. Det giver hver taske det unikke og karakteristiske udtrykt.

Varenr. RE-04303-black

Pris: 895,00 kr

Special Price 716,00 kr

ELLER

✔︎ Bestil inden kl 13 - sendes samme dag
✔︎ Leveres inden for 1-2 hverdage
✔︎ Gratis levering ved køb over 499 kr
✔︎ 14 dages returret

Beskrivelse

Varenr. RE-04303-black

Top moderne og super flot taske fra RE:Designed med aftagelig og justérbar skulderrem. Tasken har et stort rum med to små lommer samt en lynlåslomme. Derudover er der to rum på fronten hvor tasken også er dekoreret med nitter.

Tasker fra Re:Designed by Dixie er dansk designet tasker, sko og accessories i læder af høj kvalitet, nøje udvalgt for at sikre det bedste produkt.
Materiale: 100% læder.

Mål: H: 18,5 x B: 26 x D: 6 cm

BG kvaliteten:
Kvaliteten er luksuriøst læder fra et nøje udvalgt kvæg skind. For at holde skindets naturlige smukke udtryk er læderet garvet og vasket for at give det en blød overflade, hvorefter det til sidst bliver voksbehandlet. Voksbehandlingen sker i hånden for hver enkel taske. Det giver hver taske det unikke og karakteristiske udtrykt.
Andre har også købt