Flere visninger

RE:Designed Blake bag black

Hurtigt overblik

Moderne og praktisk taske fra RE:Designed med aftagelig skulderrem der er pyntet med nitter. Tasken har et stort hovedrum med to små lommer og en lynlåslomme. Derudover tre mindre rum på fronten der alle lukkes med lynlås. Tasker fra Re:Designed by Dixie er dansk designet tasker, sko og accessories i læder af høj kvalitet, nøje udvalgt for at sikre det bedste produkt. Materiale: 100% læder. Mål: H: 23 x B: 29 x D: 5 BG kvaliteten: Kvaliteten er luksuriøst læder fra et nøje udvalgt kvæg skind. For at holde skindets naturlige smukke udtryk er læderet garvet og vasket for at give det en blød overflade, hvorefter det til sidst bliver voksbehandlet. Voksbehandlingen sker i hånden for hver enkel taske. Det giver hver taske det unikke og karakteristiske udtrykt.

Varenr. RE-04301-black

Pris: 1.095,00 kr

Special Price 876,00 kr

ELLER

✔︎ Bestil inden kl 13 - sendes samme dag
✔︎ Leveres inden for 1-2 hverdage
✔︎ Gratis levering ved køb over 499 kr
✔︎ 14 dages returret

Beskrivelse

Varenr. RE-04301-black

Moderne og praktisk taske fra RE:Designed med aftagelig skulderrem der er pyntet med nitter. Tasken har et stort hovedrum med to små lommer og en lynlåslomme. Derudover tre mindre rum på fronten der alle lukkes med lynlås.

Tasker fra Re:Designed by Dixie er dansk designet tasker, sko og accessories i læder af høj kvalitet, nøje udvalgt for at sikre det bedste produkt.
Materiale: 100% læder.

Mål: H: 23 x B: 29 x D: 5

BG kvaliteten:
Kvaliteten er luksuriøst læder fra et nøje udvalgt kvæg skind. For at holde skindets naturlige smukke udtryk er læderet garvet og vasket for at give det en blød overflade, hvorefter det til sidst bliver voksbehandlet. Voksbehandlingen sker i hånden for hver enkel taske. Det giver hver taske det unikke og karakteristiske udtrykt.
Andre har også købt