SOYA CONCEPT

Filter
Filtrering
Dine filtre
  1. Størrelse Fjern denne
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Hos online-mode.dk kan du shoppe modetøj fra det danske Soyaconcept brand. Soyaconcept holder til i Sønderjylland, og sælger tøj på globalt plan, og bliver i dagligdagen blot kaldt Soya. Hos Soya fokuserer man på hele tiden at forbedre og forny forståelsen for modens natur, og visionen er at være ledende indenfor modetøj til kvinder der shopper efter value-for-money. En af styrkerne hos Soyakoncept er at kreere tøj i høj kvalitet, men til en pris hvor du har mulighed for at skabe en gaderobe helt efter dine egne ønsker.

Soya har innovation, identitet, personlighed, kvalitet og enkelhed i tankerne ved hvert eneste design og kollektion. Du vil derfor opleve, at selvom du finder et item med detaljer, kan det let kombineres med andre items fra din egen gaderobe, og du du kan altså mikse din stil fra dag til dag. Du kan shoppe til alle anledninger, og Soya holder sig ikke til nogen bestemt stil, hvilket giver dig muligheden for at finde nye items uanset hvilken stil du har.

Se bare på Felicity kollektionen der både indeholder bluser og t-shirts med print. Bluserne har et traditionelt blomsterprint, men med et valg af blomster og planter der giver lidt mere kant, samt nogle farver som giver dæmpet kontrast. Med Felicity t-shirts får du den traditionelle t-shirt med et stilrent men anderledes print. På Soyas Dalia kjoler har man igen valgt det traditionelle blomster print, men denne gang ovenpå skrå striber hvilket skaber en helt ny stil. Med Francie cardigan får du en anderledes og moderne cardigan, der i designet minder om en jakke. 

Hos online-mode.dk har vi sammensat et udvalg af mange forskellige items som inkluderer cardigans, pants, kjoler, toppe, shirts, t-shirts, bluser, skjorter og regnfrakker, som åbner op for enhver stilart. Uanset hvilke anledninger du shopper til, vil Soya næsten altid være et sikkert bud. Kvaliteten og materialerne gør at komforten er i top, og tøjet føles behageligt på kroppen. Pasformerne er fantastiske og har udgangspunkt i en normal dansk kvinde. 

Har du spørgsmål til Soyaconcept, vores items eller er du i tvivl om størrelserne, så kontakt os endelig. Vores dygtige personale er klar til at guide dig igennem størrelsesvejledninger og svare på alle dine spørgsmål. Leder du efter et helt særligt item, så kontakt os gerne med din forespørgsel, så vi kan hjælpe dig med at få dit nye modetøj hjem.