PREPAIR

Filter
Filtrering
Dine filtre
  1. Størrelse 42 Fjern denne
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Hos online-mode.dk finder du et bredt udvalg af PREPAIR mode items. Shopper du efter de absolut seneste og moderne detaljer og fashion trends, så er du kommet til den rette side. PREPAIR henvender sig til kvinder, som ikke er bange for at være anderledes og kreative, og som tør at bære tøj, som er præget af den seneste mode, og som har lidt kant. PREPAIR stræber efter at kreere feminine items, som er behagelige at have på. Der er høje krav til kvaliteten hos PREPAIR, og der gås ikke på kompromis med den rare følelse, som kroppen skal føle, når den bærer PREPAIR.

PREPAIR er et express fashion brand. Det vil sige, at kollektionerne først bliver designet meget tæt på sæsonen og dermed tæt på kollektionernes lancering. Det betyder, at PREPAIR altid kan være helt på forkant med de nyeste trends og sikre, at de nye designs går forrest i moden og samtidig tilpasser sig de behov og ønsker, som kunderne har her og nu. Du finder 6 kollektioner om året hos PREPAIR, og du kan med garanti altid finde de designs, farver, prints og pasformer, som hitter netop nu.

Fede detaljer finder du især på de flotte Ina og Louisa Cardigans. De skønne flæser på ærmerne giver et uventet friskt tvist og lyrex striberne i kontrast farve giver en smule kant. Samtidig er både Ina og Louisa Cardigans lavet i finstrik, og du vil opleve, at disse cardigans er utrolig behagelige og bløde på huden. Louisa modellen er lavet i finstrik med lurex igennem hele cardiganen, hvilket giver dette item et mere eksklusivt look. Begge modeller kan bruges i flere anledninger og let kombineres med din eksisterende gaderobe. 

Vores udvalg af PREPAIR strækker sig over mange stilarter, og du finder alt fra smukke kjoler med blomsterprint til denim jakker, pants med og uden print, jeans, fantastiske kimonoer, jumpsuits, bluser, afslappede t-shirts og langærmede shirts. 

Har du spørgsmål til PREPAIR brandet, størrelser, items eller andet, så kontakt os gerne. Vores personale er gerne behjælpelige med størrelsesguides og svar på spørgsmål. Det er også muligt at foretage special bestillinger hos online-mode.dk, så hvis du leder efter et særligt item, som du ikke kan se her på siden så lad os endelig hjælpe dig med at skaffe dit nye item hjem.