PIRO

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hos online-mode.dk har vi et lille men relevant og stylish udvalg af PRIO items. Vores items henvender sig til den modebevidste kvinde, som søger et ekstra tvist på ellers sikre og klassiske designs. Du vil finde gode designs til hverdagen, og du vil opleve et pift af liv og energi gennem de kække og farverige detaljer. Priserne ligger på et rigtig godt niveau, og den europæiske kvalitet kan mærkes. 

Klaus Berggreen var en lang årrække professionel fodboldspiller i Italien. Han er samtidig manden bag HUSET PIRO, som producerer modetøj til kvinder. Tøjet er produceret i Italien, Holland og Tyskland og bliver hentet hjem direkte fra fabrikkerne. Leverandørerne er alle udvalgt på baggrund af den tætte relation, som Klaus opbyggede med dem hver især, tilbage i hans fodboldtid. Navnet PIRO er da også en sammensætning af de to forbogstaver i de to klubber, hvor Klaus spillede i mange år: Pisa og Roma. 

Har du spørgsmål til PIRO, vores udvalg, størrelser eller andet, så kontakt os gerne. Hos online-mode.dk er vores personale altid klar til at være behjælpelige med størrelsesguides og svar på spørgsmål. Leder du efter et helt særligt item fra PIRO, så lad os endelig vide. Vi er gerne behjælpelige med specielle bestillinger.