CREAM

Filter
Filtrering
Dine filtre
  1. Størrelse 105 CM Fjern denne
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Hos online-mode.dk kan du shoppe modetøj fra det populære Cream brand. Cream henvender sig til en bred aldersgruppe af modebevidste kvinder, og hvis du er vild med boheme stilen - så er du kommet til det rette sted. 

Cream blev grundlagt i 2004 og bevæger sig idag på globalt plan. Cream henvender sig til kvinderne, som elsker bohemeluksus med et skandinavisk touch. Cream giver dig et unikt og trendy look med en masse detaljer såsom print, blonder og romantiske tvists. Detaljerne er gennemgående i alle kollektionerne, og du vil føle, at du altid kan finde de rette styles på de rette tidspunkter, hvilket er med til at gøre Cream unik. 

Med kollektioner som Anett kan du let finde styles til arbejdet, der bidrager med liv og energi til dit look. Brug eksempelvis Anett Pants i Old Rose farven til at få en skøn farve ind i dit look som passer til de fleste sæsoner. Leder du efter basics med en skøn detalje, så se nærmere på Vanessa kollektionen som på en feminin og elegant måde har inkluderet blonder i en basic top. Leder du mere efter farver og blomsterprint, så kan vi varmt anbefale Gina kollektionen. Se bare den smukke Gina Bluse i Pineapple Yellow, som du kan bruge i alle anledninger. 
Vi kan også anbefale Cream's coatede bukser, og vi i særdeleshed fremhæve vores bestseller Bibiana coated pants

Cream gør det let at shoppe modetøj til alle ugens anledninger, og den røde tråd i alle kollektionerne gør, at mange af de forskellige styles kan sættes sammen på flere måder, og dermed bruges i flere anledninger. Eksempelvis kan Alena Blusen i Ripple Green bruges til et par afslappede jeans, mens også som en bluse med energi og et fedt tvist på arbejdet. 

Du finder alt fra jeans, toppe, kjoler, t-shirts, bluser, og pants til underkjoler, basics og accessories som man altid lige mangler. Du kan altså shoppe et komplet og gennemført look på Cream siden hos online-mode.dk, og opleve følelsen af at din shopping er klaret allerede efter et enkelt besøg. 

Tag endelig en rundtur og se vores særlige udvalg af Cream items her på online-mode.dk. Du vil se, at vi i vores sortiment har fokuseret på at skabe en varieret stil, så du næsten altid er sikret at finde de styles, som du har brug for lige nu. 

Leder du efter et helt særligt item, så kontakt endelig vores personale, som sidder klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med specialbestillinger.